- Jocelijn Maes -

Jocelijn (1991) kon zingen voor ze kon praten. Voor de spiegel, aan tafel, in de auto, op de wc… geen enkele plek was te gek om haar zangkunsten te laten horen.  Op haar 14de trok ze naar het Lemmensinstituut te Leuven waar ze haar middelbare studies aan de kunsthumaniora, richting muziek afmaakte. Nadien vervolmaakte ze de opleiding Bachelor in het Kleuteronderwijs die ze combineerde met het Postgraduaat Muziek voor jonge kinderen van 0 tot 4 jaar en Muzische Vorming voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Naast docent Kinderklanken is Jocelijn momenteel actief als muzische coach in basisschool De Muziekladder te Schaarbeek.

 Jullie ervaringen

Kinderklanken, het klinkt als muziek in onze oren. Ik ben met mijn twee kinderen naar de sessies geweest. En allebei hebben ze er erg van genoten. Ook ik, als mama. En ik kan jullie verzekeren, er zit meer in een liedje dan je denkt.

(Hilde, mama van Toon en Kobe)

Je hebt niet zo vaak de kans om je kind van dichtbij te zien functioneren in groep en om met het hele gezin op één ding gefocust te zijn. Als je hersenen ontwikkelen van enthousiasme en warmte zijn wij die 6 zondagen heel erg slim geworden. En als dat niet zo is, hebben wij alleszins enorm genoten.

(Eline, mama van Lewis)

Mijn dochter ging iedere week heel enthousiast naar de sessies Kinderklanken. Ze leerde er meer liedjes kennen, meeklappen en trommelen op het ritme, samen zingen, improviseren, naar elkaar luisteren… Sindsdien wordt er thuis nog meer gezongen en meer plezier gemaakt.

(Griet, mama van Fran)

Een concept van zang, verwondering en verbondenheid. Heerlijk voor ouder en kind.

( Sara, mama van Badr, Hind en Mina)